Apartmani Hvar

Apartmani na otoku Hvaru u Dalmaciji.

Tražite li apartman na Hvaru ili sobu? - blizu mora i blizu plaže? - sa klima uređajem, i bežičnim internet pristupom preko WLANa?

Tražite li smještaj na prekrasnom mjestu pod suncem?
Radujete li se ugodi i opuštanju? Želite li sunce, kristalno plavo more, tišinu, i ostale blagodati očuvane prirode? - Došli ste na pravo mjesto na otoku Hvaru!

Nasi apartmani na Hvaru (1,3 & 4) su opremljeni sa klima uređajem i satelitskom televizijom. Iz svih naših apartmana na Hvaru možete koristiti bežični internet - WLAN (ADSL) s Vašim laptopom. Uživajte u prekrasnom ambientu i pogledu na more sa terase iz "Vašeg" apartmana, (dok surfate po internetu).

Iznajmljujemo apartmane udaljene dvadesetak metara od plaže. Takodjer u ponudi imamo ponekad vecere po naruđbi i degustacije domaćeg vina.
Po vašoj naruđzbi pravimo razne vrste jela (do 2 puta u tjednu), a takodjer možete uživati i u našem domaćem autohtonom vinu iz naše konobe.
Vaš smještaj se nalazi na južnoj strani otoka Hvara u mjestu Zavala. U našoj tihoj uvali u kojoj se nalazi samo 6 kuća, uživajte u suncu, moru, zvucima i aromatičnim mirisima netaknute prirode. Idealno je obiteljsko odmaralište i pravi mali raj za ronioce. Prepustite se blagodatima prirode i pružite si pravo iskustvo odmora u Dalmaciji. Otok Hvar nudi sve što je potrebno za nezaboravan odmor!
© 2001 – 2010 www.apartments-hvar-croatia.com
apartment hvar
Apartments Hvar