Apartmani Hvar

Apartman 1

ca. 70m², apartman je na 2.katu, ima 1 balkon, veliku terasu, pogled na more, kuhinju, 1 soba sa dva kreveta i dnevna soba koja takodjer može poslužiti kao spavaca soba za djecu. Apartman ima SAT-TV, klima uređaj i Internet pristup preko WLANa. Apartman 1 je pogodan za dvoje odraslih i maksimalno 3 djece.

Soba 2

ca. 20m², 2. kat, za 2 osobe, balkon, kupaona, direktan pogled na more, (bez kuhinje) slike.

Soba ima klima uređaj i WLAN internet..

Apartman 3

ca. 50m², 2. kat, velika terasa, panorama-pogled, SAT-TV, spavaca/dnevna soba, kuhinja, kupaona, pogodno za 2 odraslih i 2 manje djece. Ovaj apartman je jako udoban za dvoje odraslih.
Apartman 3 ima klima uređaj i pristup internetu preko WLANa
.

Apartman 4

ca. 55m², 2.kat, velika terasa, pogled na more, spavaca/dnevna soba,+mala soba, kuhinja, kupaona, pogodno za dvoje odraslih i dijete.
Apartman 4 ima klima uređaj i internet pristup preko WLANa.

Apartman 5

Naš apartman 5 ima ~ 50m², prizemlje, terasa, nema pogled na more, apartman ima 2 spavace sobe, pogodno za 2 odraslih i 2 djece.

ima WLAN

Apartman 6

Apartman 6 ima ca. 40m², 1.kat, terasa, pogled na more, spavaca soba, kuhinja, kupaona, pogodno za dvoje odraslih i malo dijete.
Internet pristup preko WLANa.

Apartman 7

Ovaj apartman ima ca. 40m², 1.kat, terasa, pogled na more, spavaca i dnevna soba, kuhinja, kupaona, pogodno za dvoje odraslih i dijete.
Internet pristup WLAN.

Više apartmana na Hvaru.

 

Slike apartman 1
Slike sobe 2
Slike apartman 3
Slike apartman 4
Slike apartman 5
Slike apartman 6
Slike apartman 7
© 2001 – 2010 www.Apartmanis-hvar-croatia.com
apartment hvar
Apartments Hvar